Home Tickets Essential info History Bucharest x SW
Join the Anniversary Edition: August 7-9, 2020. #SummerWell10   Join the Anniversary Edition: August 7-9, 2020. #SummerWell10   

THIS CONFIDENTIALITY AGREEMENT APPLIES TO THE SERVICES SUPPLIED BY SUMMER WELL FESTIVAL THROUGH THE WEB SITE AND MOBILE APP, BY ACCESSING OR USING THE SERVICE, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, MOBILE DEVICES.

            Privacy of data is of particular importance to SUMMERWELL.RO and we want to be open and transparent with regard to the processing of personal data. Therefore, we have a policy defining how we process and protect your personal data.

            TERMS DEFINITION

            " SUMMERWELL.RO ", is a site owned by SC Livada ADVERTISING SRL, a limited liability company, established in accordance with the Romanian legal regulations.

            In carrying out the activity, both SUMMERWELL.RO and LIVADA SRL collaborate with other partner companies, independent entities, with its own GDPR policy.

            EASYTICKETS MEDIA SRL is a limited liability company established according to the legal regulations in Romania, a company through which, tickets for Summer Well Festival are sold. Easytickets Media is an independent company, with its own GDPR policy and for detailed information you can access https://easytickets.ro/resources/default/pdf/Privacy policy Easytickets.pdf.

            According to Law no. 677/2001 and Regulation (EU) 679/2016 (applicable in Romania on May 25, 2018), "LIVADA" is a personal data operator.

            "GDPR" is Regulation (EU) 679/2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC.

            "Personal data" means any information relating to an identified or identifiable natural person ("the data subject");

            An identifiable individual is a person who can be identified, directly or indirectly, in particular by reference to an identifier such as a name, an identification number, location data, an online identifier, or one or more many specific elements, of his physical, physiological, genetic, psychic, economic, cultural or social identity.

            Who is the operator of personal data?

            "SC LIVADA ADVERTISING SRL" is the operator of the personal data you transmit to us and is responsible for your personal data in accordance with the applicable data protection law.

            LIVADA ADVERTISING S.R.L. - Bucharest, Aleea Valea Bujorului no. 1, bldg. D9, sc. A, ap. 1, sector 6, registered under no. J40 / 7643/2003, CUI 15495420. E-mail of the Data Protection Officer: dataprotection@livada.ro.

            How do we store your data?

            We protect your personal information using technical and administrative security measures to reduce the risks of loss, misuse, unauthorized access, disclosure and modification. As part of our ongoing commitment to data security, the Summer Well Festival will:

  • clean, delete or destroy data in electronic or paper form when no longer needed;
  • perform periodic risk assessments for all IT systems;
  • inventory and manage IT systems throughout their lifecycle;
  • train personnel in data security;
  • grant access rights according to job responsibilities;
  • ensure that third-party service providers have security and privacy agreements for appropriate personal data;
  • use security solutions for computer systems to protect them from malware or virus attacks;
  • back up critical information systems to avoid data loss;
  • apply regular security patches to protect the system from vulnerabilities;
  • respond to security incidents in a consistent and timely manner;
  • monitor network traffic for harmful or suspect activities to quickly identify and respond to threats.

 

            Who has access to your data?

            We do not transmit, sell or transfer your data to third parties for marketing purposes.

            We store your personal data on servers located in Romania, but we can store such data on cloud platforms operated by cloud service providers in the European Union. We may also transmit data to collaborators to achieve the purposes described above, but only on the basis of a confidentiality commitment from them, ensuring that such data is kept safe and that their provision is made in accordance with the law in force (providers of marketing services, courier services, payment services, banking, telemarketing or other services, insurers).

            We will transmit the data necessary to ensure access to the Summer Well Festival to our partner responsible for providing access to the Summer Well Festival venue. This partner will delete the data within 72 hours of the Festival closing.

            We may send personal data to public authorities in accordance with the law. Also, the data can be transmitted to accountants, auditors, lawyers and other operators who act as external advisers and we can disclose this data whenever the law requires it or if necessary to respect the rights provided by law, to take measures legal against any illegal activity.

            We can therefore disclose your information to the following entities:

  • Financial institutions
  • Providers of technological services
  • Suppliers and collaborators of services related to transport and delivery
  • Service providers related to customer service
  • Courts, prosecutors' offices or other public authorities in order to comply with the law or in response to a mandatory legal procedure (such as a search warrant or a court decision);
  • Other parties with your consent or instructions.

 

 In addition to the disclosures described in this Privacy Policy, we may transmit the information to third parties to whom you consent or request to make such disclosure.

            Do we transfer data to third countries?

            We do not currently transfer your data to countries outside the European Union. If we change the policy, we will inform you accordingly, we will provide you with the related warranties and we will ask for your consent.

            What is the legal basis for processing?  

            With regard to the data we provide by filling in our forms or by contacting us by phone, e-mail or when you communicate with us in any way, you voluntarily give us the information we process and the legal basis is "taking action at the request of the person concerned prior to the conclusion of a contract "(Article 5 paragraph 2 letter a) of Law 677/2001) and" to take steps at the request of the person concerned before the conclusion of a contract "(Article 6 paragraph (1) letter b of Regulation (EU) 679/2016).

            Under both current legislation and the GDPR (applicable from May 25, 2018), your consent is not required if the processing is required to perform a contract, meet a legal obligation or legitimate interest.

 

            We process your personal data to provide you with a personalized and relevant experience with reference to our services only if you have given your consent.

            For what purposes do we collect the data?

  • to make known the events organized by our society;
  • for the purchase of tickets at the events organized by our company;
  • to answer your questions and requests;
  • for marketing activities, but only when you have given your prior consent;
  • to offer and improve the services we offer.

            Please note that when you fill in your personal information to give you access to certain features or services, we will mark some fields as Required because they are the information we need to provide you with the service or to give you access to functionality concerned. Please note that if you decide not to provide this information, you may not be able to complete your registration as a user.


            What types of personal data do we collect?

             We will process the following categories of personal data if you choose to provide: contact information such as name, address, telephone number, date of birth, occupation, sex and country of residence.

            We will process the following personal data if you make a purchase from our site:

  • order history;
  • delivery information;
  • payment history.

 

            Personal information is information about an identified or identifiable individual. An identifiable individual is one that can be identified, directly or indirectly, by reference to an identifier, such as a name, an identification number, location data, or one or more physical, physiological, genetic, mental identity factors economic, cultural or social situation of that individual.

            We do not consider personal information the information that has been anonymized or pseudonymous so that it can no longer be used to identify a particular individual.

            We collect personal information from you when you use our Services.

            Some of this personal information is required to provide our services in an optimal way, such as a way to identify you or information about the purchase or sale required to complete a transaction.

            We can also collect personal information from other sources, as detailed below.

  • The personal information you provide us when you use our services:
  • Identity information such as name, phone, address, email address; Personal information that we collect automatically when you use our services or register with us;
  • Computer and connection information such as page view statistics, traffic to and from sites, the referral URL , IP address, and navigation history.
  • Personal information collected from other sources
  • Social Media - We allow you to share information on social media sites (eg Facebook, Instagram) or use social sites to log in and create an account. These sites may give us access to certain personal information that they hold about you (eg, email address). By associating an account managed by a social network with your account and authorizing us to access this information, you agree that we may collect, use and retain the information provided under this privacy agreement.
  • If you provide us with personal information about someone else, you must do so only with the consent of that person. You need to inform her how we collect, use, disclose and keep personal information in accordance with this privacy agreement.
  • Contests / Surveys / Correspondence / Forms
  • Summer Well can get information from you when you participate in a contest or a promotion on the website, on the mobile application or on the Summer Well Festival page of one of the social networks (eg Facebook , Instagram, etc.). Participation in surveys is entirely voluntary. If you contact us for any reason (for example, to report an error on the Web site), we can keep track of this correspondence, which could include personal data.


            Personal information we collect using cookies / pixels

  1. Using Cookies

      Cookies are small text files that websites can use to make their use more effective. The law stipulates that we may store cookies on your device if they are strictly necessary for the operation of this site. For all other types of cookies we need your permission. This site uses different types of cookies. Some cookies are placed by third-party services that appear on our pages. You may, at any time, modify or withdraw your consent from the Cookie Statement on our website.

  1. Web indicators and pixels

      This website contains web indicators (also called "pixel tags"). A web browser is often a transparent graphic image, typically no more than 1 pixel x 1 pixel, which is placed on a website or email and is used to monitor the user's online behavior when accessing the website, or send the e-mail.

      Indicatorii Web sunt utilizați de tehnologiile unor terțe părți (prezența Facebook pe acest site) pentru a stoca informații despre paginile site-ului dvs. pe care le-ați vizitat și despre campaniile publicitare pe care le-ați vizualizat sau pe care le faceți clic. Aceste cookie-uri de urmărire a anunțurilor online vă vor afișa publicitate online relevantă pe baza conținutului și a clicurilor pe care le-ați realizat, precum și a paginilor site-ului dvs. pe care l-ați vizitat.

  1. Cookies that we use

      In this section we will inform you about the cookies used on our site. If you do not agree to setting individual cookies, you can disable those cookies by clicking on their cookies. If there are no direct links to disable certain cookies, you can restrict their use in your browser. Cookies should help you find an accessible site by enabling basic features such as page navigation and access to securing the sites on the site.

      The necessary cookies help make a site usable by enabling basic features such as page navigation and access to secure sites on the site. The site can not function properly without these cookies.

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

__cfduid

.embedly.com

Used to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis.

 

1 an

HTTP

__cfduid

.jotform.com

Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.

1 an

HTTP

CookieConsent

.summerwell.ro

Stores the user's cookie consent state for the current domain

1 an

HTTP



      Statistical cookies help site owners understand how visitors interact with sites by collecting and reporting information anonymously.

 

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

_gat

.summerwell.ro

Used by Google Analytics to throttle request rate

Session

HTTP

_gid

.summerwell.ro

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Session

HTTP

_ga

.summerwell.ro

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

2 ani

HTTP

collect

google-analytics.com

Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.

Session

Pixel

vuid

.vimeo.com

To display and deliver videos about how to use our services, Summer Well makes use of Vimeo, a video sharing website. The embedded Vimeo player, uses these cookies to check if certain features or preferences have been selected by the user. To find about more about how each cookie is used by see Vimeo’s Cookie List. More information can be found on Vimeo’s Privacy Policy.

 

2 ani

HTTP


      Marketing cookies are used to track users from one site to another. The intent is to display relevant and engaging ads for individual users, so they are more valuable to advertisers and third parties dealing with advertising.

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

fr

facebook.com

Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.

3 luni

HTTP

em_cdn_uid

cdn.embedly.com

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

1 an

HTTP

NID

google.com

 

Registers a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.

 

6 luni

HTTP

tr

facebook.com

Unclassified

 

Session

Pixel

 

 

 

  1. Enabling and disabling cookies and similar technologies

 

      The "Help" menu on the Internet browser menu bar on your computer tells users:

  • how to prevent new cookies from being accepted in the browser;
  • how to set the browser to be notified when receiving a new cookie;
  • how to completely disable cookies.

 

      If Cookies are disabled, much of the content on www.summerwell.com will also be disabled. To prevent this, we recommend enabling cookies.


      There are many online cookie publications if you want to read more. See for example: http://www.allaboutcookies.org.

  1. Interaction with social networks

 

      Links to social networks / Social network plug-ins.

      Our web page contains links to social networks. To protect your personal information while visiting our website, we do not use social network plug-ins. Instead, HTML links are embedded in the website, making distribution easy on social networking platforms. Embedding the link prevents a direct connection with different social networking servers when you open a page on our website. When you click one of the buttons, a navigation window opens and directs the user to the website of that service provider, which you can use, for example, the "Like" or "Share" button. For more information about the purposes of data processing and the subsequent use of your personal data by the vendor and its websites and about your rights and possible settings in order to protect your privacy, protection of the personal data of that service provider.Facebook: http://www.facebook.com/policy.php 

            How long do we save your data?

            We will keep your data as long as you are a "LIVADA" customer, but no more than 5 years after our last interaction with us, with the following exceptions:

  • we will retain your personal data if required by applicable law and there is an open litigation.
  • we will be able to use your personal data from video surveillance for security reasons to track incidents, prevent and report criminal offenses committed in our centers. In this situation, we will retain your data for the amount of time it takes to prevent and / or report potential frauds and other offenses.

 

            Incidents and fraud can be distributed to insurance companies, judicial authorities or law enforcement to complete investigations. Please note that these recipients have an independent right or obligation to process your personal data. Video recordings will be saved in accordance with the applicable law, but for up to 30 days.

            What are your rights?

            Right of access:

            You have the right to request information about the personal data we hold about you. You can contact "LIVADA" who will provide your personal data by e-mail to dataprotection@livada.ro.

            The Right to Portability:

            Whenever "LIVADA" processes your personal data by automated means based on your agreement or agreement, you may transfer a copy of your data in a frequently used structured format and automatically processed to you or to another party. This includes only the personal data you have sent to us.

            Right to rectification:

            You may request the rectification of your personal data if it is incorrect, including the right to complete personal data that is incomplete.


            Right to delete data:

            You may delete any personal data processed by "LIVADA" at any time, except in the following situations:

  • you have an unresolved request to Customer Service;
  • you have an unpaid debt at "LIVADA", regardless of the payment method;
  • if you have suspected or used our services abusively in the last four years;
  • if you have made a purchase of tickets, we will keep your personal data in connection with your transaction under the accounting legislation.

    Right to oppose legitimate processing:

            You have the right to oppose the processing of your personal data based on legitimate interest. "LIVADA" will not continue to process personal data unless we can demonstrate a legitimate reason for processing that takes precedence over your interests and rights or legal proceedings.

            Restriction of processing:

            You have the right to request that "LIVADA" restrict the process of processing your personal data in the following situations:

  • if you object to processing under the legitimate interest will restrict any processing of such data until the legitimate interest is confirmed.
  • If you affirm that your personal data is incorrect, LIVADA must restrict any processing of this data until you verify the correctness of the personal data
  • If the processing is illegal, you can oppose the deletion of your personal data and request restriction use of your personal data.
  • if "LIVADA" no longer needs your personal data, but it is necessary to defend your rights in court.


            Right to unsubscribe from the newsletter:

            If you do not want to receive commercial communications from us, you can unsubscribe from the link in an e-mail you received from us. Please note that we do not sell, rent or disclose your personal data in any way to third parties without your consent.

            How can you exercise your rights?

            We give great importance to the protection of personal data and therefore you can always contact us at dataprotection@livada.ro

            Data Protection Officer:

            We have appointed a person in our company responsible for data protection to ensure permanence that we process personal data in an open, accurate and legal manner. You can contact the Data Protection Officer at dataprotection@livada.ro, mentioning the DPO in the subject of the message.

            Right to file a complaint with a supervisor:

            If you believe that "LIVADA" is processing your personal data in an incorrect way, you can contact us. You also have the right to file a complaint with a supervisor.

            Please note the following:

  • time period: we will try to respond to the request within 30 days. However, the term may be extended for specific reasons related to the specific legal law or the complexity of your application.
  • access restriction: In some situations, we may not be able to give you access to all or some of your personal information due to legal provisions. If we refuse your access request, we will inform you of the reason for the refusal.
  • failure to identify: In some cases, we may not be able to search for your personal information because of the identifiers you provide in your request. In such cases, if we can not identify you as the target person, we are unable to comply with your request, unless you provide additional identification information.

 

            Privacy Notice Updates:

            We reserve the right to change the Privacy Policy at any time. The latest version of the Privacy Policy is permanently available at our company's headquarters and on our site. We will disclose any significant changes to the Privacy Policy, such as the purpose for which we use your personal data, the identity of the operator or your rights.


ACEST ACORD DE CONFIDENTIALITATE SE APLICA FURNIZARII SERVICIILOR SUMMER WELL PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SI APLICATIEI INDIFERENT DE MODUL DE ACCESARE SAU UTILIZARE A ACESTORA, INCLUSIV PRIN INTERMEDIUL DISPOZITIVELOR MOBILE.

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru SUMMERWELL.RO și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

            DEFINITII TERMENI

            ,,SUMMERWELL.RO”, este un site ce apartine SC Livada ADVERTISING SRL, societate cu raspundere limitata, infiintata potrivit reglementarilor legale din Romania.

            In desfasurarea activitatii, atat SUMMERWELL.RO cat si LIVADA SRL colaboreaza cu alte societati partenere, entitati de sine statatoare, cu propria politica GDPR.

            EASYTICKETS MEDIA SRL este o societate cu rapundere limitata infiintata potrivit reglementarilor legale din Romania, societate prin intermediul careia se vand bilete pentru Festivalul Summer Well. Easytickets Media este o societate de sine statatoare, cu propria politica GDPR si pentru informatii detaliate puteti accesa https://easytickets.ro/resources/default/pdf/Privacy%20policy%20Easytickets.pdf.

            Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), ,,LIVADA” este operator de date cu caracter personal.        

            „GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

            „Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

            O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

            Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

            “SC LIVADA ADVERTISING SRL” este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

LIVADA ADVERTISING S.R.L.  - Bucuresti, Ale.Valea Bujorului nr. 1, bl. D9, sc. A, ap. 1, sector 6, inmatriculata sub nr. J 40/7643/2003, CUI 15495420.

            E-mailul responsabilului cu protectia datelor: dataprotection@livada.ro

 

            Cum vă stocăm datele?

            Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare. Ca parte a angajamentului nostru continuu fata de securitatea datelor, Summer Well va:

  • curata, sterge sau distruge datele in format electronic sau pe hartie, dupa ce nu mai este nevoie de ele
  • efectua periodic evaluari ale riscurilor pentru toate sistemele informatice
  • inventaria si gestiona sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viata
  • instrui personalul in materie securitate a datelor
  • acorda drepturi de acces in functie de responsabilitatile de serviciu
  • asigura ca furnizorii de servicii terti au acorduri de securitate si de confidentialitate a datelor personale adecvate
  • utiliza solutii de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja impotriva atacurilor de tip malware sau virus
  • pastra copii de rezerva ale sistemelor de informatii critice pentru a evita pierderea datelor
  • aplica regulat patch-uri de securitate pentru a proteja sistemul impotriva vulnerabilitatilor
  • raspunde incidentelor de securitate intr-o maniera consecventa si in timp util
  • monitoriza traficul de retea pentru activitati daunatoare sau suspecte, pentru a identifica rapid si a raspunde la amenintări

 

            Cine are acces la datele dumneavoastră?

            Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.

Stocăm datele dvs. personale pe serverele situate în România, dar putem stoca astfel de date pe platformele cloud operate de furnizorii de servicii cloud din Uniunea Europeană. Putem transmite, de asemenea, date către colaboratori pentru a atinge scopurile descrise mai sus, dar numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea lor, asigurându-se că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestora este făcută în conformitate cu legislația în vigoare (furnizorii de servicii de marketing , servicii de curierat, servicii de plată, servicii bancare, telemarketing sau alte servicii, asigurători.

Vom transmite datele necesare pentru a asigura accesul la Summer Well Festival partenerului nostru responsabil pentru furnizarea accesului în incinta Festivalului Summer Well. Acest partener va șterge datele în 72 de ore de la închiderea Festivalului.

Putem trimite datele personale către autoritățile publice în conformitate cu legea. De asemenea, datele pot fi transmise contabililor, auditorilor, avocaților și altor operatori care acționează în calitate de consilieri externi si putem dezvălui aceste date ori de câte ori legea impune acest lucru sau dacă este necesar pentru respectarea drepturilor prevăzute de lege, pentru a lua măsuri legale împotriva oricărei activități ilegale.

Putem deci dezvalui asadadr informatiile tale catre urmatoarele entitati:

  • Institutii financiare
  • Furnizori de servicii tehnologice
  • Furnizori si colaboratori de servicii legate de transport si livrare
  • Furnizorii de servicii aferente serviciului clienti
  • Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
  • Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale.

 In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

            Transferam date catre state terte?

            In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

            Care este temeiul legal pentru prelucrare?

            In privinta datelor pe care ni le oferi prin completare formularelor noastre  sau prin contactarea noastra prin telefon, e-mail sau cand comunici cu noi prin orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram, iar temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

            Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

            Prelucram datele dvs. cu caracter personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă cu referire la serviciile noastre, numai in situatia in care v-ati dat consimtamantul.

            In ce scopuri colectam datele?

  • pentru a va face cunoscute evenimentele organizate de societatea noastra
  • pentru achizitionarea de bilete la evenimentele organizate de societatea noastra
  • pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
  • pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;

 

Retineti ca atunci cand va rugam sa completati datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii, vom marca unele campuri ca fiind Obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va furniza serviciul sau pentru a va oferi acces la functionlitatea respectiva. Va rugam sa retineti ca daca decideti sa nu ne furnizati aceste informatii, este posibil sa nu puteti finaliza inregistrarea dvs, ca utilizator. 

 

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați: informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, ocupatia, sexul, țara.

            Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă faceti achizitie de pe site-ul nostru:

  • istoricul comenzilor;
  • informațiile de livrare;
  • istoricul plăților.

 

            Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice.           
           

Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica.      
            Colectam informatii personale de la dvs. cand utilizati Serviciile noastre.
           

Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind cumpararea sau vanzarea necesare pentru incheierea unei tranzactii.
           

De asemenea, putem colecta informatii personale din alte surse, dupa cum este detaliat mai jos.

 

            Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre:

  • Informatii de identificare cum ar fi nume, telefon, adresa, adresa de e-mail;

            Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi

  • Informații despre computer și conexiune, cum ar fi statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare.

            Informatii personale colectate din alte surse

  • Social Media - Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu aceast acord de confidențialitate.
  • Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.

 

  • Concursuri / Sondaje / Corespondență / Formulare
  • Summer Well poate obține informații de la tine atunci când participi la un concurs sau la o promoție pe site-ul web, pe aplicația mobilă sau pe pagina Summer Well a uneia dintre retelele sociale (ex: Facebook, Instagram etc.). Participarea la sondaje este complet voluntară. Dacă ne contactezi pentru orice motiv (de exemplu, pentru a raporta o eroare pe site-ul Web), putem păstra o evidență a acestei corespondențe, corespondenta ce ar putea include date personale.

 

            Informatiile personale pe care le colectăm utilizand cookie-uri/pixel

  1. Folosirea cookie-urilor

            Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă. Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs. Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre. Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

 

  1. Indicatori web și pixeli

            Acest website conține indicatori web (denumiți și „pixel tags”). Un indicator web este adesea o imagine grafică transparentă, de obicei nu mai mare de 1 pixel x 1 pixel, care este plasată pe un website sau într-un e-mail și este folosită pentru a monitoriza comportamentul online al utilizatorului atunci când accesează website-ul sau când trimite e-mail-ul.

 

            Indicatorii web sunt folosiți de tehnologii ale unei părți terțe (pe acest site sunt prezenți cei ai Facebook) pentru a memora informații despre paginile site-ului nostru pe care le-ați vizitat și despre campaniile publicitare pe care le-ați vizualizat sau pe care ați dat click. Aceste cookie-uri de urmărire a anunțurilor publicitare online vă vor afișa publicitate online relevantă pe baza conținutului vizualizat și a click-urilor făcute, precum și pagini ale site-ului nostru pe care le-ați mai vizitat.

  1. Ce cookie-uri folosim

În această secțiune vă vom informa în legătură cu cookie-urile utilizate pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți de acord cu setarea unor cookie-uri individuale, puteți dezactiva cookie-ul respectiv făcând clic pe numele acestuia. Dacă nu există link-uri directe pentru dezactivarea anumitor cookie-uri, puteți restricționa utilizarea acestora în setările browserului dumneavoastră.

 

            Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

 

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

__cfduid

.embedly.com

Used to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis.

 

1 an

HTTP

__cfduid

.jotform.com

Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.

1 an

HTTP

CookieConsent

.summerwell.ro

Stores the user's cookie consent state for the current domain

1 an

HTTP

 

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

 

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

_gat

.summerwell.ro

Used by Google Analytics to throttle request rate

Session

HTTP

_gid

.summerwell.ro

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Session

HTTP

_ga

.summerwell.ro

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

2 ani

HTTP

collect

google-analytics.com

Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.

Session

Pixel

vuid

.vimeo.com

To display and deliver videos about how to use our services, Summer Well makes use of Vimeo, a video sharing website. The embedded Vimeo player, uses these cookies to check if certain features or preferences have been selected by the user. To find about more about how each cookie is used by see Vimeo’s Cookie List. More information can be found on Vimeo’s Privacy Policy.

 

2 ani

HTTP

 

 

            Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

 

Denumire

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

fr

facebook.com

Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.

3 luni

HTTP

em_cdn_uid

cdn.embedly.com

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

1 an

HTTP

NID

google.com

 

Registers a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.

 

6 luni

HTTP

tr

facebook.com

Unclassified

 

Session

Pixel

 

  1. Activarea si dezactivarea cookie-urilor si tehnologiilor similar

 

            Meniul „Help” (Ajutor) din bara de meniu a browserului de Internet utilizat pe calculatorul dumneavoastră le indică utilizatorilor:

  • cum pot preveni acceptarea de noi cookie-uri în browser;
  • cum să seteze browserul pentru a fi notificați atunci când primesc un nou cookie;
  • cum să dezactiveze complet Cookie-urile.

            În cazul în care Cookie-urile sunt dezactivate, atunci o mare parte din conținutul de pe www.summerwell.ro va fi, de asemenea, dezactivată. Pentru a preveni acest lucru vă recomandăm activarea Cookie-urilor.

 

            Există multe publicații online despre cookie-uri, dacă doriți să citiți mai multe. Consultaţi de exemplu: http://www.allaboutcookies.org.

  1. Interacțiunea cu rețelele de socializare

 

            Link-uri către retele de socializare / Plug In-uri ale retelelor sociale.

 

            Pagina noastră web conţine link-uri către reţelele sociale.

 

            Pentru a vă proteja datele personale în timp ce vizitaţi website-ul nostru, nu folosim plug in-uri ale reţelelor de socializare. În schimb, sunt încorporate link-uri HTML în website, făcând uşoară distribuţia pe platformele reţelelor sociale. Încorporarea link-ului împiedică o conexiune directă cu diferite servere ale reţelelor sociale atunci când deschideţi o pagină a website-ului nostru. Când daţi clic pe unul din butoane, o fereastră de navigare se deschide şi direcţionează utilizatorul către website-ul respectivului furnizor de servicii, pe care (după logare) poate fi folosit de exemplu butonul “Like” sau “Share”.

 

            Pentru mai multe informaţii despre scopurile prelucrării datelor şi utilizarea ulterioară a datelor dvs. personale de către furnizor si de către website-urile acestuia, cât şi despre drepturile dvs. şi setările posibile cu scopul de a vă proteja confidenţialitatea, vă rugăm să consultaţi informaţiile de protecţie a datelor personale ale respectivului furnizor de servicii.

 

            Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

            Twitter: https://twitter.com/privacy

            Instagram: https://help.instagram.com

            YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

 

            Pentru cât timp vă salvăm datele?

 

            Vă vom păstra datele atât timp cât sunteti client “LIVADA”, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima interactiune cu noi, cu urmatoarele exceptii:

 

  • Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.
  • Vom putea folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale săvârșite în centrele noastre. In aceasta situatie, vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni. Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal. Înregistrările video vor fi salvate în conformitate cu legislația aplicabila, dar pentru maximum 30 de zile.

 

            Care sunt drepturile dumneavoastră?

            Dreptul la acces:  

            Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta ,,LIVADA“ care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail la dataprotection@livada.ro.

            Dreptul la portabilitate:

            Ori de câte ori ,,LIVADA” vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

            Dreptul la rectificare:  

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. 

            Dreptul la ștergerea datelor: 

            Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de “LIVADA”, cu excepția următoarelor situații:

  • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
  • aveți o datorie neplătită la “LIVADA”, indiferent de metoda de plată;
  • dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
  • dacă ați efectuat o achiziție de Bilete, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

 

            Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  

 

            Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim.  “LIVADA” nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

            Dreptul la restricționarea prelucrării: 

            Aveți dreptul să solicitați ca “LIVADA” să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, “LIVADA” trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal
  • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • dacă “LIVADA” nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

 

            Dreptul la dezabonare de la newsletter               

            Daca nu doriti sa primiti comunicari comerciale de la noi, va puteti dezabona prin linkul dintr-un e-mail pe care l-ati primit de la noi. Retineti ca nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in nici un fel datele dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

Cum vă puteți exercita drepturile?

            Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, vă stăm la dispoziție întotdeauna la adresa dataprotection@livada.ro

            Responsabilul cu protecția datelor:

            Am desemnat o persoana din cadrul societatii noastre, drept responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa dataprotection@livada.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

            Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:  

            Dacă sunteți de părere că “LIVADA” vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

            Te rugam sa retii urmatoarele:

  • Perioada de timp: vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
  • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a te indentifica: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

 

            Actualizări ale notificării de confidențialitate:

            Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment Politica de confidentialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidentialitate este disponibilă în permanență la sediul societatii noastre si pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
If you continue we'll assume that you understand this. Learn more.
ACCEPT