Bilete
Summer Well 2015
8-9 August 2015, ora 15:00
Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn.
Domeniul Stirbey
Str. Stirbei Voda, nr. 36
Buftea

Acces general
239 lei
+6% taxe
Tweeted on 09th of Jun:

RT @orangeromania: Vezi noul spot TV si intra in atmosfera #SummerWell! http://t.co/hArzknQsCC https://t.co/SRCBqMtV50

Follow
Tweeted on 03rd of Jun:

Festival packages available now! Check out: http://t.co/HvoKaWJZ1Z #summerwell #kasabian #musicfestival #foals #laroux #themaccabees #kwabs

Follow
Tweeted on 03rd of Jun:

If it's summer, then it's Summer Well: http://t.co/tylIW6vIFP #summerwell @KasabianHQ @foals @larouxofficial

Follow
Tweeted on 30th of May:

RT @GoCitizens: V.excited to play for our friends @summerwellfest @CitizensDaily and of course @danpetrescu (we wish!) 2nite at the brillia…

Follow
Tweeted on 04th of May:

Get your ticket from @seetickets: http://t.co/a5n6LzbBzN @KasabianHQ @foals @larouxofficial @themaccabees @thewombats @CircaWaves @iamfoxes

Follow
Tweeted on 23rd of Apr:

RT @thewombats: We're excited to come to Romania in August for @summerwellfest! Pe curând ???? #summerwell http://t.co/eLEjB6JKgp

Follow
Tweeted on 21st of Apr:

RT @thewombats: BIG thank you to all of our fans in the UK for an amazing tour and getting #Glitterbug to #5 in the @officialcharts x http:…

Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @AdiSpune: S? cunoa?tem line-up-ul Summer Well 2015 http://t.co/UAPBjnSs4a #peblog cc @SummerWellFest

Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @KasabianHQ: We're playing @SummerWellFest in Bucharest on 9th August. Tickets here: https://t.co/KJBvrut7SP http://t.co/sMg20xhKwI

Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @DanCroll: Very excited to say I will be playing my first show in #Romania in August! Playing @SummerWellFest #summerwell http://t.co/DF…

Follow
Tweeted on 20th of Apr:

Full line-up #summerwell @KasabianHQ @foals @larouxofficial @themaccabees @thewombats @Kwabs @iamfoxes @CircaWaves http://t.co/wOOas8iibr

Follow
Tweeted on 17th of Apr:

Line-up announcement on Monday, 20th of April / 12:00! #summerwell http://t.co/qVn616VR4j

Follow
Tweeted on 23rd of Mar:

@stupidcow_81 Anuntam line-up in aprilie

Follow
Tweeted on 23rd of Mar:

Primele 1000 de abonamente pentru Summer Well 2015 la pretul promotional de 159 lei, acum pe http://t.co/YNSJ7oECCj si in Orange Shops

Follow
Tweeted on 21st of Mar:

Early Bird tickets incepand de luni, 23 martie: primele 1000 de bilete pentru festival, la pretul promotional de 159 lei (+ taxe)!

Follow
Tweeted on 31st of Jan:

Summer Well / editia 5 / 8-9 august 2015. Ne revedem ca intotdeauna in al doilea weekend din august, pe Domeniul Stirbey. Save the date!

Follow
Tweeted on 10th of Dec:

@Andreea_0404 In curand mai multe detalii :)

Follow
Tweeted on 21st of Nov:

RT @bastilledan: Here is the incredibly bizarre video to our new tune "Torn Apart (VS Grades)" - premiering on @Vevo_UK. Thoughts? http://t…

Follow
Tweeted on 07th of Oct:

Vote for SW, Best Medium-Sized Festival: http://t.co/MkeewH0zYs @MilesKaneMusic @tompeterodell @PRIDESband @bastilledan @ReptileYouth

Follow
Tweeted on 22nd of Aug:

RT @eugenemcg: Here's the new music vid x https://t.co/maGnP4zBlh

Follow
Inainte >

Orange schimbă felul în care participi la un festival!

Chiar dacă nu faci parte dintr-una dintre formaţiile care cântă la festival, poţi totuşi să te bucuri de acelaşi tratament ca şi artiştii care vor urca pe scenă. Participă la programul I'm with the BAND® şi, pentru 2 zile, tu şi un prieten / prietenă vă puteţi bucura de toate avantajele pe care le au muzicienii la un festival.

Veţi fi cazaţi pentru 2 nopţi la hotelul unde stau şi formaţiile, veţi avea o maşină care să vă ducă si să vă aducă de la festival şi mai mult decât atât, veţi avea propria voastra zonă în backstage. Veţi trăi experienţa unui festival în felul în care o fac headlinerii.

Trebuie să îndeplineşti trei condiţii pentru a avea şansa de a câştiga premiul I'm with the BAND®: trebuie să ai peste 16 ani împliniţi până la data participării, trebuie să fii client Orange şi trebuie să ai un abonament la festival cumpărat înainte de data participării la programul promoţional.

FOALS
Succesul trupei a început cu al doilea album, “Total Life Forever”, ce include single-ul “Spanish Sahara”, piesă câștigătoare a premiului “Best Track” în cadrul NME Awards. În 2013 Foals au fost headlineri la Latitude Festival, lucru ce a deschis seria de apariții pe scenele unor festivaluri importante precum Parklife sau Bestival. Albumul “Holy Fire” a fost votat de cititorii publicației NME drept Albumul Anului 2013, în timp ce piesa “My Number” a ocupat primul loc în topul preferințelor acelorași cititori, surclasând producțiile discografice ale unor veterani precum Arctic Monkeys sau Queens of the Stone Age.
WebsiteFacebookYoutube
LA ROUX
Single-ul de debut, “Quicksand”, a fost lansat de Kitsune în toamna lui 2008 și a fost foarte apreciat de BBC și The Guardian. La Roux a cântat în deschiderea lui Lilly Allen în turneul din UK (2009), în perioada în care a lansat cel de-al doilea single, “In For The Kill”, care a ajuns pe locul doi în topurile din UK. Single-ul “Bulletproof” a debutat pe locul 1, chiar înainte de lansarea primului album. “In For The Kill”, remixata de Skream, a câștigat premiul “Best Dancefloor Filler” la NME Shockwave Awards, iar “Bulletproof” a intrat în Top 10 “Billboard Hot 100 singles”.
WebsiteFacebookYoutube
THE MACCABEES
Londonezii de la The Maccabees au deja 3 albume la activ și se pregătesc să-l lanseze pe cel de-al patrulea. Primul single lansat, “X-Ray”, a beneficiat de o promovare intensă din partea XFM Radio, asigurându-le un turneu în deschiderea celor de la Arctic Monkeys. “Given to the Wild”, al treilea material discografic al britanicilor, le-a adus o nominalizare la Mercury Awards, în categoria Albumul Anului. Noul lor album, intitulat “Marks to prove it”, va fi lansat pe 31 iulie, la timp pentru a putea fi ascultat la volum maxim cu ocazia Summer Well.
WebsiteFacebookYoutube
KWABS
Descris ca noul Seal, noul James Blake sau noul Bill Withers, și-a început cariera cântând în National Youth Jazz Orchestra și a continuat studiind jazz în cadrul Royal Academy of Music din Londra, după care fost ales pentru a creea compoziții pentru un spectacol special la Buckingham Palace. Cel mai de success single al artistului, “Walk” a devenit hit internațional, cumulând peste 54 de milioane de vizionări pe YouTube.
WebsiteFacebookYoutube
CIRCA WAVES
Indie rocker-ii de la Circa Waves au debutat in mai 2013, in Liverpool. Sunetul efervescent si melodic, inspirat de trupe precum The Strokes sau Maximo Park, a fost adoptat imediat de fanii genului, asigurandu-le un contract cu label-ul Transgressive Records – casa de discuri a celor de la Foals, Mystery Jets si The Subways, printre altii. Single-ul lor de debut, "Get Away"/"Good for Me", a fost catalogat drept "Hottest Record in the World" de Zane Lowe, celebrul DJ de la BBC Radio 1. In 2015, Circa Waves si-au lansat albumul de debut, “Young Chasers”.
WebsiteFacebookYoutube
KASABIAN
Kasabian au fost headlinerii festivalului Glastonbury 2014, bucurându-se astfel de cea mai mare onoare pe care o poate avea o trupă britanică. Începând cu al doilea album, “Empire”, lansat în 2006 (care a vândut peste 600.000 de copii), au devenit de neoprit și cunoscuți în întreaga lume. Albumele ce au urmat, “West Ryder Pauper Lunatic Asylum” și “Velociraptor!”, le-au adus nominalizări la toate festivalurile mari. Kasabian au câștigat la categoria “Cel Mai Bun Grup Britanic” în cadrul Brit Awards 2010, iar revista Q i-a desemnat ca fiind cea mai bună trupă din lume din ziua de astăzi.
WebsiteFacebookYoutube
THE WOMBATS
După ce au cântat în primul an de Summer Well, The Wombats se întorc pe Domeniul Știrbey pentru cea de-a cincea ediție a festivalului cu un nou album, “Glitterbug”, ce se bucură de success internațional (locul 5 în Marea Britanie, locul 3 în Australia și a urcat direct în top 30 Billboard). The Wombats au în prezent turneu prin toată lumea, cu concerte sold out prin Europa.
WebsiteFacebookYoutube
JUNGLE
Jungle își încântă fanii cu muzică dance cu o varietate de arome și culori inspirate de Londra, o forță muzicală mișcata de bandul live format din 7 persoane ce urcă pe fiecare scenă alături de fondatorii trupei: Josh Lloyd-Watson and Tom McFarland. Melodii ca Busy Earnin’ și Time vor răsuna pe Domeniul Știrbey.
WebsiteFacebookYoutube
FOXES
Louisa Rose Allen aka Foxes s-a bucurat de un mare success încă de la primele melodii lansate: “Clarity” lansată alături de cunoscutul producător german Zedd are peste 128 de milioane de view-uri pe Facebook. A cântat în turneu cu Marina & the Diamonds, melodiile ei sunt pe coloana sonoră a serialului Gossip Girl, iar colaborările din zona dance-electronică au continuat cu Andy C și Rudimental. Noi ne vom bucura de muzica ei în a doua zi de festival.
WebsiteFacebookYoutube
SOHN
Londonezul Christopher Taylor, aka Sohn, este un apreciat muzician și compozitor mutat în prezent în Viena. În 2012 a lansat EP-ul The Wheel, iar în 2014 albumul Tremors. Melodiile The Wheel și Red Lines postate de artist pe Soundcloud s-au bucurat de aprecierea criticilor în online: The Guardian, Dummy și Abeano.
WebsiteFacebookYoutube
TRANSPORT

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.

În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

O altă soluție de transport este taxiul, pentru care recomandăm aplicația Clever Taxi pentru iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile.

BUCHAREST X SUMMER WELL
DOMENIUL
STIRBEY
Summer Well va avea loc şi în 2015 pe Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole - Ştirbei şi Bibescu - care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona "food court" se va extinde (la fel şi oferta culinară a festivalului) şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria şi în Palatul Ştirbey. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decât muzică live.
© Livada, 2015
Reguli de participare si access
Regulament "Plateste cu orice card VISA si poti castiga 1000 de euro bani de vacanta si premii instant"