en
ro
Tweeted on 09th of Jun:

RT @orangeromania: Vezi noul spot TV si intra in atmosfera #SummerWell! http://t.co/hArzknQsCC https://t.co/SRCBqMtV50

Click here to Follow
Tweeted on 03rd of Jun:

Festival packages available now! Check out: http://t.co/HvoKaWJZ1Z #summerwell #kasabian #musicfestival #foals #laroux #themaccabees #kwabs

Click here to Follow
Tweeted on 03rd of Jun:

If it's summer, then it's Summer Well: http://t.co/tylIW6vIFP #summerwell @KasabianHQ @foals @larouxofficial

Click here to Follow
Tweeted on 30th of May:

RT @GoCitizens: V.excited to play for our friends @summerwellfest @CitizensDaily and of course @danpetrescu (we wish!) 2nite at the brillia…

Click here to Follow
Tweeted on 04th of May:

Get your ticket from @seetickets: http://t.co/a5n6LzbBzN @KasabianHQ @foals @larouxofficial @themaccabees @thewombats @CircaWaves @iamfoxes

Click here to Follow
Tweeted on 23rd of Apr:

RT @thewombats: We're excited to come to Romania in August for @summerwellfest! Pe curând ???? #summerwell http://t.co/eLEjB6JKgp

Click here to Follow
Tweeted on 21st of Apr:

RT @thewombats: BIG thank you to all of our fans in the UK for an amazing tour and getting #Glitterbug to #5 in the @officialcharts x http:…

Click here to Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @AdiSpune: S? cunoa?tem line-up-ul Summer Well 2015 http://t.co/UAPBjnSs4a #peblog cc @SummerWellFest

Click here to Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @KasabianHQ: We're playing @SummerWellFest in Bucharest on 9th August. Tickets here: https://t.co/KJBvrut7SP http://t.co/sMg20xhKwI

Click here to Follow
Tweeted on 20th of Apr:

RT @DanCroll: Very excited to say I will be playing my first show in #Romania in August! Playing @SummerWellFest #summerwell http://t.co/DF…

Click here to Follow
Tweeted on 20th of Apr:

Full line-up #summerwell @KasabianHQ @foals @larouxofficial @themaccabees @thewombats @Kwabs @iamfoxes @CircaWaves http://t.co/wOOas8iibr

Click here to Follow
Tweeted on 17th of Apr:

Line-up announcement on Monday, 20th of April / 12:00! #summerwell http://t.co/qVn616VR4j

Click here to Follow
Tweeted on 23rd of Mar:

@stupidcow_81 Anuntam line-up in aprilie

Click here to Follow
Tweeted on 23rd of Mar:

Primele 1000 de abonamente pentru Summer Well 2015 la pretul promotional de 159 lei, acum pe http://t.co/YNSJ7oECCj si in Orange Shops

Click here to Follow
Tweeted on 21st of Mar:

Early Bird tickets incepand de luni, 23 martie: primele 1000 de bilete pentru festival, la pretul promotional de 159 lei (+ taxe)!

Click here to Follow
Tweeted on 31st of Jan:

Summer Well / editia 5 / 8-9 august 2015. Ne revedem ca intotdeauna in al doilea weekend din august, pe Domeniul Stirbey. Save the date!

Click here to Follow
Tweeted on 10th of Dec:

@Andreea_0404 In curand mai multe detalii :)

Click here to Follow
Tweeted on 21st of Nov:

RT @bastilledan: Here is the incredibly bizarre video to our new tune "Torn Apart (VS Grades)" - premiering on @Vevo_UK. Thoughts? http://t…

Click here to Follow
Tweeted on 07th of Oct:

Vote for SW, Best Medium-Sized Festival: http://t.co/MkeewH0zYs @MilesKaneMusic @tompeterodell @PRIDESband @bastilledan @ReptileYouth

Click here to Follow
Tweeted on 22nd of Aug:

RT @eugenemcg: Here's the new music vid x https://t.co/maGnP4zBlh

Click here to Follow

Orange schimbă felul în care participi la un festival!

Chiar dacă nu faci parte dintr-una dintre formaţiile care cântă la festival, poţi totuşi să te bucuri de acelaşi tratament ca şi artiştii care vor urca pe scenă. Participă la programul I'm with the BAND® şi, pentru 2 zile, tu şi un prieten / prietenă vă puteţi bucura de toate avantajele pe care le au muzicienii la un festival.

Veţi fi cazaţi pentru 2 nopţi la hotelul unde stau şi formaţiile, veţi avea o maşină care să vă ducă si să vă aducă de la festival şi mai mult decât atât, veţi avea propria voastra zonă în backstage. Veţi trăi experienţa unui festival în felul în care o fac headlinerii.

Trebuie să îndeplineşti trei condiţii pentru a avea şansa de a câştiga premiul I'm with the BAND®: trebuie să ai peste 16 ani împliniţi până la data participării, trebuie să fii client Orange şi trebuie să ai un abonament la festival cumpărat înainte de data participării la programul promoţional.

9 AUGUST
BASTILLE
Albumul Bad Blood a dat naştere unor hit-uri internaţionale, clasate pe locul 1 în topurile din întreaga lume şi le-a adus anul acesta premiul Brit Awards la categoria British Breakthrough Act. Succesul trupei este dovedit şi de faptul că sunt cea mai ascultată trupă în reţelele de streaming din Marea Britanie.
WebsiteFacebookYoutube
JOHN NEWMAN
John are 24 de ani şi o carieră spectaculoasă. Primul lui album, Tribute, a ocupat deja primul loc în topul oficial din Marea Britanie. Mai mult, piesa Love me again a devenit hit în UK şi a urcat în Top 10 în țări precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda şi Norvegia.
WebsiteFacebookYoutube
THE 1975
The 1975 se bucură de un succes impresionant în ultimul an: Chocolate a fost votată cea mai bună melodie difuzată la Radio 1 în ultimii 5 ani, iar albumul lor a ocupat primul loc în Official Charts Company. Concertele lor sunt sold-out şi noi ne bucurăm ca vin la Summer Well pe 9 august.
WebsiteFacebookYoutube
CHLÖE HOWL
Adorată de fanii muzicii indie dar şi de lumea modei, Chlöe Howl este cu siguranţă una dintre cele mai promiţătoare figuri din muzica britanică. La doar 19 ani a fost deja nominalizată la BBC Sound of 2014 şi la BRIT Awards, categoria Critics’ Choice. Primul ei album va fi lansat în septembrie 2014.
WebsiteFacebookYoutube
PRIDES
Chiar dacă trupa Prides a fost formată în 2013, "melodiile lor au tot ce le trebuie pentru a răsuna pe arene", conform The Guardian. Cei trei membri ai trupei: Stewart Brock (voce, clape), Callum Wiseman (chitară, clape, voce) şi Lewis Gardiner (tobe, producţie) au lansat deja un EP şi, recent, videoclipul piesei Messiah.
WebsiteFacebookYoutube
10 AUGUST
PLACEBO
Au vândut milioane de albume în ultimii 20 de ani, perioadă în care ne-au învăţat ce înseamnă rock-ul adevărat, intens, seducător. Brian Molko, Stefan Olsdal şi Steve Forrest revin în România pentru a ne încânta cu un mix de piese de pe cel mai recent album, Loud Like Love şi hit-uri clasice ale trupei.
WebsiteFacebookYoutube
THE NATIONAL
The National se opresc în august la Summer Well pentru primul lor concert în România. Cel mai recent album, Trouble Will Find Me, a fost lansat în mai 2013 şi a fost nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Alternative Album. Mai mult, acesta a intrat direct pe locul 3 în topurile din Statele Unite, Canada şi Marea Britanie şi a reuşit să vândă 74.722 de copii într-o singură săptămână în SUA.
WebsiteFacebookYoutube
MILES KANE
Cariera lui muzicală a început la vârsta de 18 ani, când a început să cânte în formaţia The Little Flames. A continuat apoi cu The Rascals şi ulterior cu The Last Shadow Puppets, alături de Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys. A fost nominalizat de două ori în cadrul NME Awards la categtoria Best Solo Artist (2012 şi 2013), iar în 2009 la categoria Sexiest Male. Ultimul său album, Don’t Forget Who You Are, a apărut în 2013.
WebsiteFacebookYoutube
TOM ODELL
Albumul de debut al artistului, Long Way Home, a urcat pe primul loc în UK Official Charts Co., iar el a câştigat deja în cadrul BRIT Awards, la categoria Critics’ Choice, la care au mai fost premiaţi în trecut artişti precum Adele şi Florence and the Machine. Vine la Summer Well pe 10 august.
WebsiteFacebookYoutube
REPTILE YOUTH
Originari din Danemarca, Reptile Youth sună ca „o trupă cu producţie mare în spate” - spun cei de la The Guardian. Sunt renumiţi pentru concertele lor explozive şi pentru atitudinea punk, prin intermediul cărora i-au cucerit şi pe britanici. La Summer Well cantă pe 10 august.
WebsiteFacebookYoutube
ABONAMENTE
Pentru Summer Well se pot cumpăra doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, în ambele zile ale acestuia. Nu se vând bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Preţul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se găsesc în Orange shops şi online pe www.easytickets.ro şi www.eventim.ro.

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său şi al copilului la festival. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spaţiul festivalului - şi după validarea abonamentului - participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brăţară.
TRANSPORT

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.

O altă soluție de transport este taxiul, pentru care recomandăm aplicația Clever Taxi pentru iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. Mai mult, clienții Orange care folosesc ultima versiune de aplicație pentru Android și iOS, disponibilă din 9 august, au 2 euro reducere la călătoria cu taxiul spre Summer Well, dacă aleg plata în aplicație prin SMS.


Traseul prin Chitila
Traseul prin Mogosoaia
Traseul prin Corbeanca

În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Summer Well va avea loc şi în 2014 pe Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole - Ştirbei şi Bibescu - care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona "food court" se va extinde (la fel şi oferta culinară a festivalului) şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria şi în Palatul Ştirbey. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decât muzică live.

CONTACT SUMMER WELL
© Livada, 2014 - Reguli de participare si acces
Sold Out